Personal och/eller kundevent!

Vi har möjligheten att ordna events där du kan kombinera någon av våra körövningar med golf, folkrace, go-kart , paintball, jakt eller annan aktivitet.

  Grundkurs i säker bilkörning

   Utbildning i avancerad bilkörning

   Utbildning när hotbild finns

   Utbildning i eco driving

HEM / EVENTS

Företagsevenemang, kick-off eller konferens

Genom att företaget satsar på personalens säkerhet stärks team-känslan. Motivationen ökar och därmed också effektiviteten. Bättre och säkrare bilförare bland de anställda är en bra förutsättning för att undvika trafikolyckor och onödiga incidenter vilket innebär kostnader för företaget. För att ytterligare skapa team-känsla kan du kombinera våra utbildningar med golf, vin- eller whiskey-provning, folkrace, go-kart m.m. och få en riktigt härlig dag tillsammans.

Aktiviteter som ökar vi-känslan

Invigning eller nylansering av produkter och tjänster: Demonstration att ny produkt under festliga former med specialinbjudna kunder. Mat, dryck och underhållning kan ingå. Syfte: Skapa uppmärksamhet kring en ny produkt och stärka varumärke.

Vi erbjuder alla former av aktiviteter och konferenser i kombination med middag och eventuell övernattning.  Syfte: Att höja motivationen och arbetsmoralen, göra en omorganisation enklare eller förbättra relationen med dina kunder. 

Eller varför inte en familjedag 

Ex. Öppet hus på företaget med aktivieter för barnen samt buffé och underhållning. Syfte: Öka lojalitet bland medarbetare och deras familjer. 

Eventmarketing som man minns

Ex. Aktiviteter och produktdemonstration i samband med mässa eller stora publika event.  Syfte: Stärka varumärket eller populariteten hos en viss produkt.

Kontakta oss

Vi hjälper Er att hitta rätt event för rätt tillfälle. 

Kontakta oss för mer information och priser. 

021-12 45 60

Vi gör dig till en säkrare bilförare!

Kontakta oss

GTR Motorpark
Eskilstuna

Tel: 021-12 45 60

info@swedishactivedriving.se

Erfarna instruktörer

Alla våra instruktörer är mycket välutbildade och kunniga. Flera av dem har mångårig erfarenhet från motorsporten. Chefsinstruktör är Jan Lindqvist som har ett långt förflutet inom motorsporten och över 25 år som instruktör .

Copyright©  Swedishactivedriving AB  |  Sitemap |   Cookies

Powered by Sitesmart